***Elvanpazarcıkspor yönetimi, eski antrenör Necati Demirtaş’ı Genel Koordinatörlük görevine getirdi.   
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’in yeni takımlarından Elvanpazarcıkspor’da   Kulüp Başkanı Erdem Akgöz ve yönetim kurulu, aldıkları karar doğrultusunda takımın  Genel Koordinatörlük görevine Necati Demirtaş’ı getirdi.  
Kedaşspor başta olmak üzere bir çok takımda antrenörlük yapan Necati Demirtaş,  12 yıl ara verdiği  futbola bu sefer Genel Koordinatör olarak geri döndü.
Genel Koordinatör Necati Demirtaş, Elvanpazarcıkspor’un A takımının kadro yapılanması konusunda teknik adam Fatih Gedik ile birlikte  hareket edecekler.  
Ayrıca Genel Koordinatör Necati Demirtaş, güçlü bir alt yapı içinde şimdiden kolları sıvadı.  
Elvanpazrcıkspor Spor Kulübü Başkanı  Erdem Akgöz takımın başına Genel Koordinatör Necati Demirtaş’ı getirdiklerini dile getirerek şu ifadelere verdi: “Yönetim kurulu üyelerim ile yaptığımız  toplantı sonrasında futbol takımı  Genel Koordinatörlük  görevi için aktif antrenörlüğe ara veren Necati Demirtaş ile anlaşmaya vardık.  Genel Koordinatör Necati Demirtaş ilk etapta A takımın kadro yapılanması için antrenör Fatih Gedik ile hareket edecekler.  Ayrıca Necati Demirtaş alt yapı oluşturulması içinde çalımalar yapacak. “dedi  
Haber: Selçuk KOÇAKLI