Basın İlan Kurumu Zonguldak İl Müdürü Ali Nuhoğlu, Halkınsesi gazetesine ziyaret ederek, gazete ortağı Mustafa Özdemir ile görüştü.

1 Mart tarihi itibariyle Zonguldak’ta göreve başlayan Nuhoğlu, kent merkezindeki gazetelerin tamamını ziyaret etmeyi hedeflediğini bu sebeple de gazete çalışanlaryla tek tek tanıştığını belirterek, Zonguldak’ta iyi bir habercilik yapıldığını vurguladı.

Nuhoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “BİK Müdürü Ali Nuhoğlu, “Zonguldak çok güzel bir şehir, ben de Karadeniz’li olduğum için buraya çabuk alıştım ve akrabalarım da var yabancı sayılmam. Baktığımda Zonguldak basınının diğer illere göre sorunları yakından takip eden ve öneriler sunan, çözüm yolları bulmasını isteyen gazetelerin olduğunu gördüm bu çok sevindirici. Demek ki burada gazetecilik, habercilik iyi yapılıyor. Ben de basının sorunları noktasında birlikte ele ele vererek gerekli çalışmaları yapacağım” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Özdemir ise Nuhoğlu’na görevinde başarılar diledi. Nuhoğlu ziyaretinde Basın ilan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bastırılan ‘Basın Cephesinden Harb-i  Umumi ve Çanakkale’  isimli kitabı hediye etti. (Umut ERSES)