Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş ve Edibe Keleş Gürol'un babası Nuri Keleş hayatını kaybetti. Keleş bugün düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak’ın tanınmış iş insanlarından Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş ile Edibe Keleş Gürol'un babası Nuri Keleş (81), Corona Virüs tedavisi gördüğü hastanede dün akşam hayatını kaybetti. Merhum Keleş için ilk olarak Keleşsan A.Ş. Kozlu Şubesi önünde helallik alındı, ardından Kozlu Aziziye Camii önünde cenaze töreni düzenlendi. Keleş alınan helallik, kılına cenaze namazı ve yapılan duaların ardından Kozlu Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine Kozlu Kaymakamı ve Vali yardımcısı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kdz. Ereğli Eski Belediye Başkanı Murat Sesli, iş dünyası ve oğulları Fatih Keleş, aArslan Keleş ile kızı Edibe Keleş Gürol, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu üyeleri, Keleş ailesi ve yakınları katıldı.