Geçtiğimiz hafta sonu Çaycuma’yı ziyaret eden Bosna Hersek Konjic Belediye Başkanı Osman Çatiç, bir mesaj göndererek Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı’ya teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan 6. Çaycumalılar Buluşuyor etkinliklerine katılmak üzere Çaycuma’ya gelen Bosna Hersek Konjic Belediye Başkanı Osman Çatiç, ziyaret sırasında kendisine gösterdiği ilgi ve misafirseverlik nedeniyle Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teşekkür etti. Kantarcı kardeş kent ilişkisi için Niyet Beyan Belgesi de imzalayan Çatiç mesajında, “Sayın Kantarcı, kentinizde kaldığımız süre boyunca bize göstermiş olduğunuz konukseverlik için şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına en içten teşekkürlerimi sunarım. Konukseverliğinizi ve samimiyetinizden her ortamda etkilenirken kentiniz ve sakinleri için önemli etkinliklere katılma fırsatı bulduğum için ayrıca onur duydum.” dedi.

ZİYARETİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ'NÜN İMZALANMASIYLA SONUÇLANMASINDAN ÖZELLİKLE MEMNUNUM

Çatiç mesajını, “ Ziyaretimizin, gelecekte, topluluklarımızı ve vatandaşlarımızı daha güçlü bağlarla birbirine bağlayacağını ve çeşitli alanlarda işbirliğini zenginleştireceğini içtenlikle umduğum, İşbirliği Protokolü'nün imzalanmasıyla sonuçlanmasından özellikle memnunum. Karşılıklı yarar ilişkisine dayalı olarak birlikte iyi şeyler yapma, sürekli faaliyetler ve toplantılar için olanaklar yaratma, işbirliğimizi güzel hikayeler yazarak kayıt altına alma arzusuyla sizi yürekten selamlıyor ve gelecekteki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Saygılarımla.” diyerek tamamladı.