AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır  yeni  yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Yeni yılın hem ülkemiz, hem de tüm dünya insanları için barışın, sevginin ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olmasını diliyorum" dedi. 

Özbakır, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi. ''Acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle bir yılın geride kaldığını belirterek. Yeni ümitler ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz.Tabi ki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır dedi.

Özbakır,sözlerine yarınlarımızın geleceği çocuklarımıza aydınlık bir dünya bırakmak hepimizin görevidir. Çocuklara çağdaş yaşam olanakları sunmak ve onları korumak bütün dünyanın ortak hedefidir.
2018 yılında da  aynı azim ve kararlılıkla engelleri bir bir aşarak daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için el birliğiyle hizmete devam edeceklerini,insanımızın huzur, refah ve mutluluğunun artacağı maddi ve manevi hazların yaşanacağı bir yıl olması dileğiyle tüm milletimizin yeni yılını en kalbi duygularla kutlar; Hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. (Haber Merkezi)