Zonguldak Mucizeler Akademisi Özel Çocuklar Spor Kulübü’nde eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı öğretmenlerinin hazırladıkları gösterilerden oluşan programla kutladı.

Mucize çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği büyük beğeni topladı. Zonguldak Mucizeler Akademisi Özel Çocuklar Spor Kulübü Kurucusu Sibel Genç, “Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bayram gününde ulu önder Atatürk'ün çocuklarımız için bir söze değinmek istiyorum. Ulu önder Atatürk, "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." sözü ile çocuklarımızın önemini vurgulamış ve bizler de bu vurguyu anlayıp çocuklarımıza, öğrencilerimize büyük bir önem ve hassasiyet ile yaklaşmalıyız.

Yapılan tüm çalışmalarda bana destek olan öğretmen arkadaşlarım yüreğinizden öpüyorum siz olmasaydınız yanımda asla böyle güzellikler olmazdı iyi ki varsınız ve iyi ki birlikteyiz… Işıl ışıl gözleri geleceğimiz olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım” dedi.

Program sonunda öğretmenler çocuklarla birlikte pasta kestiler.