Önceki gün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine  katılmayan AKP'li vekiller, AKP'li Çaydeğirmeni Beldesinde yapımı tamamlanan Polat Türkmen Camisi ve çeşme açılışına tam kadro gittiler. Halkın Sesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin yapı taşlarının dikildiği 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim ve 30 Ağustos gibi Milli Bayramları yok sayan AKP Milletvekillerinin bu  tavrını tarihe not düşüyor. Bu millet bunu unutmaz!

TAM KADRO HERKES ORADAYDI

Devrek İlçesi'ne bağlı Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından,  Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde Polat Türkmen Camii açılışı yapıldı. Camii açılışına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AKP Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Polat Türkmen, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb.Cezmi Yalınkılıç, Devrek Kaymakamı Ümit Altay, AKP İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Devrek İlçe Başkanı Murat Durdubaş ve vatandaşlar katıldılar.

CAMİYE SİYASET GİRDİ! 

AKP'li Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in TOKİ  konutları içerisinde bulunan camiye AKP'li Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen'in adını vermesi kamuoyunda tepkilere neden oldu. Bugüne kadar kamu kurumlarına  siyasetçilerin isimlerini veren AKP'nin bu kez bir camiye kendi milletvekilinin adını vermesi "Bu kadarına da pes" dedirtti. Daha önce caminin bulduğu bölgeye "Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi" ismini veren Satılmış Gebeş'in simdi de bir camiye AKP'li bir milletvekinin adını vermesi "yağcılık" olarak yorumlandı. Caminin yapılması için cebinden tek kuruş para harcamayan Polat Türkmen'in adının bir hayırsever gibi camiye verilmesi cami cemaatini de ikiye böldü.