Posbıyık'tan AKP'li Hamdi Uçar'a tarihi kapak:

"Bana PKK’lı diyen Hamdi Uçar hangi örgüte üye?”

 Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Elmas TV'de yayınlanan "Derin Kulis" isimli programda  Zonguldak Milletvekillerinin kendisine zulüm yaptığını belirterek, Türk Tabipler Birliği Başkanına verdiği ödül nedeniyle kendisini PKK'lı ilan eden AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’a, "Bana PKK'lı demiş ama acaba kendisi hangi örgüte üye?" diyerek gönderme yaptı.

"HAMDİ UÇAR, SİYASİ MEVTA OLACAK"

Aynı programda Hamdi Uçar'ın, “Kent meydanını Posbıyık’a sorun! Orada çok büyük bir rant var”  sözlerine de yanıt veren Posbıyık  "Kent Meydanının üzerine otopark yapacağız, onun üzerine peyzaj çalışması yapıp, uç tarafına belediye binası yapacağız. Burada rant nerde olur bilmiyorum. Hamdi Uçar kusura bakmasın ama aklı, işlevi, düşüncesi hep rantla! Başka bir düşüncesi yok.
Kendisine soru sor bilmez. Kardeşimdir, çok severim, iyi adamdır ama nasıl milletvekili oldu anlayamadım. Diskalifiye olacak, siyasi mevta edeceğiz bu sene" dedi.

"ÇATUOĞLU GİBİ BİR ADAM BU MEMLEKETTE VEKİL OLDU"

İller Bankası’ndan 1 lira alamadıklarını, kendilerine eziyet çektirdiklerini ifade eden Posbıyık, "Zonguldak Milletvekilleri resmen bize zulüm yapıyor.
Ben Zonguldak halkına da kızıyorum, kusura bakmayın. Zonguldak ve bölgesindeki insanlar Milletvekili seçmesini bilmedikleri için partinin gösterdiği her adaya oy verdikleri için Zonguldak bu noktada. Ekonomik yönden bitmiş vaziyette. İnsanlar mağdur. Bunu yapanda halk, ben yapmıyorum ki! Göz göre göre bu yanlışları yapıyorlar. Yani Çaturoğlu gibi bir adam bu memlekette Milletvekili oldu. Olabilecek bir şey mi bu!” şeklinde konuştu.