TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyarette bulundu. 
Ziyarette Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak Belediye Başkan vekili Bünyamin Babaiban' da hazır bulundu.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir Şeref Malkoç 'a ziyaret anısına hediye takdim ederken Malkoç da aynı şekilde Metin Demir'e kitap ve kravat hediye etti.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Demir, "Zonguldak İlinin ekonomik yapısı, istihdam, turizm ve Filyos Vadisi projeleri ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Valiliğimiz öncülüğünde ve himayelerinde yürüttüğümüz sektörel çeşitliliği sağlamaya yönelik projelerimizi görüştük.

Zonguldak İlinin tarihi geçmişi, Türkiye Cumhuriyeti’nin sanayileşmesindeki rolü ve Zonguldak Valiliği öncülüğü ve himayelerinde Zonguldak’a ve bölgeye yönelik sürdürülen projeler hakkında heyete bilgiler verdik. T.C Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu, Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç Zonguldak Valiliği himayelerinde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen projelerin çok kıymetli olduğunu, Filyos Projesi ile birlikte söz konusu projeler gerçekleştiğinde çok farklı bir Zonguldak olacağını ifade ederek, Bizlerdeki bu heyecanı, gayreti görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Sayın Malkoç ve berberinde ki heyete ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.