Güvenlik Güçlerine gönderilecek tebrik kartları ücretsiz

PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli kurumunun başlattığı bir kampanya hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Meşeli yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Şirketimizce, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırılmak üzere "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" konulu kampanyası düzenlenmiştir.

Güvenlik güçlerimizin görev yerleri ile ilgili olarak; ekli listede belirtilen illerde 127 Polis ve Jandarma Karakolundan, vatandaşlarımız göndermek istedikleri görev yerlerini seçerek göndereceği özel tebrik kartlarının üzerlerine alıcılarının ad - soyad ve açık adresleri yazılmadan sadece İl adı yazılmak suretiyle güvenlik güçlerimizin görev yerlerine ücreti Şirketimiz tarafından karşılanmak üzere gönderilmesi sağlanacaktır.

Şirketimizce Ülke genelinde 28 Haziran 2016 tarihinde başlatılan kampanya; İlimizde de Sayın Valimiz Ali KABAN tarafından Şanlıurfa Muratlı Jandarma Karakoluna göndermiş olduğu anlamlı tebrik kartıyla başlatılarak kamuoyuna duyurulmuştur.