Geçirdiği rahatsızlık sonucu Bartın Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görürken 31 Aralık 2016 tarihinde yaşamını yitiren Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Hakkı Arslan için Genel Başkan Ahmet Demirci ve Genel Merkez Yönetim Kurulu’na taziye ziyaretleri devam ediyor.

GMİS eski Genel Başkanı Ramis Muslu, Genel Başkan Demirci ve Genel Merkez Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Merhum Arslan ile uzun yıllar maden işçisi ve emek dünyası için GMİS çatısı altında birlikte sendikal mücadele verdiklerini söyleyen Muslu; “Çok sevdiğim bir dava arkadaşımı kaybetmiş olmanın derin acısını yaşıyorum. Arkadaşımız maden işçisinin mücadelesinde daha uzun yıllar katkı verecekti. Daha gerçekleştirmek istediği gayeleri vardı. Yazık oldu” dedi.

Daha uzun yıllar birlikte görev yapacakken, hiç akılda olmayacak bir zamanda  arkadaşını kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadığını vurgulayan GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, “Son ana kadar iyileşip ayağa kalkmasını bekliyorduk. Çünkü biz onun mücadeleci kişiliğinden hep bunu bekliyorduk. Ama bu kez böyle olmadı ve onu kaybetmiş olmaya alışamadık. Onu asla unutmayacağız” dedi.