Zonguldak, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özdemir’in haksız bir şekilde tutuklanmasının şokunu yaşıyor. Olay duyulduğu andan itibaren gazetemize destek mesajları yağarken, ilişkilerini teşhir ederek damarına bastığı malum çevreler dışında tüm Zonguldak, Özdemir’in bir komploya kurban ettiği fikrinde birleşiyor.

Avukatları Zonguldak Sulh Ceza mahkemesi tarafından tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilen Özdemir’in tutukluluğunun kaldırılması için Bartın Sulh Ceza Mahkemesine itiraza hazırlanırken, başta sosyal medya olmak üzere pek çok mecrada Özdemir’e haksızlık yapıldığı yüksek sesle dile getiriliyor. Özdemir’e bir destek de tutuklanmasına neden olan intihar olayının faili A.K.’nin kardeşi Mahsun Koçaklı’dan geldi.

'ABİM KENDİ KARARIMLA YAPTIM' DEDİĞİ HALDE ÖZDEMİR’İ TUTUKLADILAR...

Sosyal medyada gazetemizin olayla ilgili haberinin altına yorum yapan Mahsun Koçaklı, “Bana adaletten bahsetmeyin. Ortada kanıt yok. Abim A.K. 'kendi kararımla yaptım' diyor.  Mustafa Özdemir’le herhangi gibi bir alakası olmayan bir durum.  A.K. abim daha önce temizlik işçisiydi ve hakkını aramak için olmayacak bir şey yapmış. Yani intihar. Bakmış ki kimse tınlamıyor, hep kapılar kapanınca en son çareyi benzin döküp kendini yakmaya çalışıyor. Ve şu yani, A.K kendi rızasıyla kalkıştığını, intihar kararını kendi verdiğini ifade edip, ifadesini vermiştir. Anlamadığım olay şu, abim 'kendi kararımı kendim verdim' diyor.  O zaman Mustafa Özdemir neden cezaevinde? Biri bunu bana açıklasın! Ben artık sadece Allah’ın adaletine inanıyorum.  Allah her ne kadar geç olsa da abimiz Mustafa Özdemir’e bu oyunu yapanlara hesabını sorar. Allah’ın adaletinden başka inandığım başka adalet yoktur, o kadar” dedi.