Halkın Sesi WhatsApp ihbar hattına gelen bilgiye göre fotoğrafta görünen kişi kendisini doktor olarak tanıtıp insanların evlerine ziyarete gidiyor.

Halkın Sesi'ne konuşan Cafer Aygün, kendisini Kardiyalog Dr. Barış Alperen olarak tanıtan kişi hastane kantininde annemin yanına gelerek  ilgi göstermiş. "Seni çok sevdim" diyerek telefonunu almış. Sürekli telefonla arayarak yakınlık kurmuş. Hatta daha da ileri giderek eve kahvaltıya gelmiş. Ablam konuşmalarından şüphelenerek araştırma yaptı. Böyle bir doktor olmadığını anlayınca dolandırıcı olduğunu anladık. Sonra öğrendik ki Westalife AVM'nin yanında "dede" lakaplı birinin evinde kalıyormuş. Dün gece aniden evi terk etmiş. Evde başkalarına ait 6-7 farklı anahtar bulunmuş." dedi.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi  Hasan Tosun, benzer ihbarların kendilerine de geldiğini belirterek, "Kendisini Doktor Barış olarak tanıtan bu kişi hakkında bize de ihbar geldi. Böyle bir doktor yok. Güvenlik görevlilerimizi bilgilendirdik. Güvenlik kameralarını inceletiyoruz" dedi. 

Halkın Sesi, vatandaşları fotoğrafta görünen kişi hakkında dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.