Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında terör ve maden şehit aileleri ile gaziler ve aileleriyle iftar buluşması düzenlendi. 

Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Belediyesi işbirliğinde Polisevi'nde gerçekleştirilen iftar programına Vali Mustafa Tutulmaz, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur,  Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Cumhuriyet Halk Parti Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Ünal Demirtaş, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Özölçer, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Candaş, Şehit aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri Göktürk Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hakkı Alkan, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktar, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Hayrettin Gezer ile çok sayıda Şehit Ailesi yakınları ile Gaziler katıldı.

 İlahiler ve Kur'an-ı Kerim okundu ve ardından yemek duası okundu. Iftarın ardından ise İlahi Grubu tarafından kahramanlık türküleri seslendirildi.

Yemekte sırasıyla Cumhuriyet Halk Parti Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve Vali MustafaTutulmaz günün anlam ve önemine dair Konuşmalar yaptı.
Milletvekilleri Deniz yavuzyılmaz Polat Türkmen ve Vali Mustafa Tutulmaz yaptıkları konuşmalarda "Sizler bize şehitlerimizin emanetsiniz bu vatan sizler sayesinde ayakta" diyerek,  şehitlerimize rahmet dilediler.