TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Şenol Demir Pazar günü deplasmanda Akhisarspor maçından aldıkları 0-0’lık beraberlik ve Cuma günü saat 13:00’da sahasında oynayacakları lider Pendikspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.  
Akhisarspor karşısında 3 puanı kaçırdıklarını dile getiren Demir, 1 puanında kötü olmadığını söyledi.   
Cuma günü oynanacak olan Pendikspor maçının zor geçeceğini ancak onlar adına da zor geçeceğini de dile getiren Demir, “Bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Zonguldak Kömürspor hiçbir zaman çantada keklik olmaz. Transferi olmasa da hiçbir şeyi olmasa da müsabakada bizim çocuklarımız fazlasını yapacak” İfadelerine yer verdi
3 PUANI ALABİLİRDİK AMA 1 PUANDA KÖTÜ DEĞİL
Akhisarspor karşısında iyi oynadıklarını hatta 3 puanı kaçıran taraf kendileri olduğunu ifade eden Demir, “Beraber oynayan, genç ve dinamik bir takıma karşı iyi oyun sergiledik. 3 puanı alabilirdik. Aslında çok daha iyi olacaktı ama baktığımız zaman 1 puan da kötü değil.” şeklinde konuştu. 
KÖMÜRSPOR HİÇBİR ZAMAN ÇANTADA KEKLİK OLMAZ
Lider Pendikspor ile oynanacak olan müsabaka hakkında de konuşan Demir, “Ligin en iyi ekiplerinden bir tanesi. 4-5 takviye daha yaptı. Çok kaliteli bir kadroyu daha da kaliteli hale getirdiler. Zor bir müsabaka ama onlar adına da zor geçecek. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Zonguldak Kömürspor hiçbir zaman çantada keklik olmaz. Transferi olmasa da hiçbir şeyi olmasa da müsabakada bizim çocuklarımız fazlasını yapacak.” dedi.
TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ
Cuma günü oynanacak olan Pendikspor maçı öncesinde taraftara da seslenen Demir, “Taraftarımızı biz yanımızda görmek istiyoruz. Şehrin geleceği önemli. Bizim için, şehir için önemli bir müsabaka. Alacağımız 3 puan bizi çok daha rahat bir konuma getirebilir. Ama tersini de düşünmek lazım. Tersi olduğu zaman daha büyük sıkıntılar olacak. Uşak zor bir deplasman olacak. Pendik ya da bir başkası fark etmez. Bu maçı almak zorundayız.” dedi.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI