Kilimli İlçesi, Çatalağzı Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Eren Enerji( Zonguldak Eren Termik Santrali) Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü Çiğdem Acar, Karaelmas Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Kıran ve Karaelmas Sosyal Güvenlik Merkezi Prim Tahakkuk ve Tahsilat Servisi Şefi Yadigar Barkan tarafından ziyaret edildi.
Ziyarette Eren Enerji ( Zonguldak Eren Termik Santrali) İdari İşler Koordinatörü Erol Orhan ile görüşen SGK İl Müdürü Çiğdem Acar, “Karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak, işverenlerimizin önerileri varsa bunları dinlemek için İşverenlerimizi ziyaret ediyoruz, sizlerin de çalıştırmakta olduğunuz sigortalı sayınız göz önüne alındığında sizlerin düşünceleri bizim için önem arz etmektedir” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eren Enerji İdari İşler Koordinatörü Erol Orhan “2005 yılından beri burada bulunmaktayım ilk defe SGK İl Müdürünün bizi ziyarete geldiğine tanık oluyorum, bu uygulamanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Fabrika hakkında bilgilerde veren Erol Orhan Türkiye de tüketilen elektriğin % 4-4,5’unun tesislerinde üretildiğini belirtti. Ziyaretin bitiminde tesisi de dolaşan İl Müdürü Acar, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.