TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarının son maçında deplasmanda Isparta 32 Spor'u 2-1 yenerek 3 puanın sahibi olan Crıptoswasp Zonguldak Kömürspor'da basın sözcüsü Şükrü Öztürk,  dün yaşanan olaylar nedeni ile Isparta 32 spor futbolcularının yaptığı saldırıyı  kınadı.

Öztürk, ayrıca yaşanan olaylar sonrasında Isparta Emniyet Müdürü Metin Turanlı ve görevli arkadaşlarının gerekli  önemleri alarak sağ salim Isparta'tan yola çıkarak Zonguldak'a geldiklerini belirtirtti. Öztürk, Metin Turanlı ve görevlilere yakın ilgisinden dolayı da teşekkür etti.

ŞİDDETLE KINIYORUZ

Öztürk “Bu galibiyeti şehrimize ve takımımızı sahiplenen tüm Zonguldak halkına yeni yıl hediyesi olarak armağan ediyoruz. Güzel bir mücadele sonunda 3 puan bizim oldu ancak maç sonu çıkan olaylarda Isparta Sporlu oyuncuları şiddetle kınıyoruz.” dedi.

METİN TURANLI'YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Öztürk, "Hafta sonu oynadığımız Isparta 32 spor futbol müsabakası için Zonguldak'tan yola çıktığımız cuma gününden itibaren güzergah boyunca iletişim halinde olan maç esnasında ve maç sonrası güzergah boyunca gerekli önlemleri hassasiyetle alan Isparta Emniyet Müdürü Sayın Metin Turanlı'ya ve tüm emniyet personeline kulübümüz,şehrimiz ve şahsım adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. "dedi.