Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Uzun Mehmet Camisi’nin bahçesinde basın toplantısı düzenledi.

Göreve geldiği günden itibaren yapılan projelere ağırlık verdiği basın toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Selim Alan, bazı bürokratları Ankara’ya şikayet ettiğine yönelik çıkan haberleri yalanlayarak, "Gördüğüm herhangi bir eksiklik varsa şikayet etmek yerine yüzüne söylemeyi tercih ederim" dedi.

Alan, gazetecilerin su zammına yönelik sorusuna ise maliyet hesabı gereği suya zam yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. Su zammını zorunlu olarak yaptıklarına vurgu yapan Alan şöyle konuştu: “Bu rakamları her sene daha da aşağı çekince, göreve geldiğimiz günden daha düşük rakamlar olacak. İnşallah vatandaşımız temiz ve kaliteli suyla tanışacak. Ama biraz zamana ihtiyacımız var”

AKP içinde hainlerin olduğu yönündeki açıklamasının hatırlatıldığı Başkan Selim Alan, iddiasını yenileyerek, “Whatsapp grubundaki arkadaşlarımızın hepsi partimizin, davamızın bizim arkadaşlarımız. Ara sıra yazışıyor, içimizi döküyor, dertleşiyoruz. Aile içi mahrem bir yapımız ama ne yazık ki oradaki Artık kim olduğunu ben de bilmiyorum yazışmalarımız basına sızdı” şeklinde konuştu.

Haber: Şebnem Saka