Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Belediye basın bürosundan verilen habere göre bir süre önce gerçekleştirilen 9’uncu Olağan Kurul seçimi nedeniyle Başkan Akdemir’i ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, derneğin yeni yeri konusunda kendilerine destek veren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e teşekkür etti.

                Şirin, ziyarette yaptığı konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: “Genel Kurulumuzu güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Yönetimimizde, değişiklikler oldu. Çalışmalarımıza imkânlarımız dâhilinde devam ediyoruz. Sizin, bizlere sağlamış olduğunuz imkan dahilinde, derneğimiz düz ayak bir yere geldi ve derneğimize gelen giden sayısı arttı. Bu güzel bir çalışma oldu. Bizlere yer tahsisi konusunda vermiş olduğunuz destekten ötürü teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin de Karakum’a yapılacak proje kapsamında bizlere yer göstereceğini biliyoruz. Bu gibi çalışmalar, dernek üyelerimiz açısından da güzel çalışmalardır. Bizlere daha iyi imkânlar verilirse, daha iyi birlik ve beraberlik sağlayacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

               Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek; “Öncelikle, gerçekleştirmiş olduğunuz seçiminiz, hayırlı uğurlu olsun. Zaman zaman sıkıntılarınızı bizimle paylaşıyorsunuz ve bizler de belediye olarak elimizden geldiğince sorunlarınızı çözme noktasında sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz ki, şehrimiz coğrafi konum itibariyle zor bir şehir. Ancak biz, ekibimizle birlikte çalışmalarımızı sizleri de düşünerek gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.” şeklinde konuştu.