MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu’nun MHP tabanına ‘hayır oyu kullanın’ sözlerini eleştirdi

“SİYASETİN KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYOR”

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, CHP Zonguldak Milletvekilli Şerafettin Turpcu’nun kamuoyuna referandumda MHP tabanına ‘hayır’ oyu kullanın sözleri üzerine açıklamada bulundu. Ayan, bir siyaset adamının kullanmaması gereken ve siyasetin kalitesini düşüren bir açıklama yaptığını belirterek, “Bu sözler siyasette okunduğunda yarın kendisinin de liderini yarı yolda bıkacağının tezahürüdür” dedi.

“TURPCU ŞUNU ÇOK İYİ BİLMELİDİR”

Milliyetçiler ve ülkücüler tarihin hiçbir döneminde başka fikriyatlara kulak asmadıklarını ifade eden Ayan, “Sayın Turpcu şunu çok iyi bilmelidir, Milliyetçiler ve Ülkücüler tarihin hiçbir döneminde başka fikriyatlara kulak asmamış olmakla beraber 48’inci yılını kutladığımız partimizin bu günlere gelmesini sağlamış sağlam karakterli ve kimsenin tahmin edemeyeceği ufukların hesabını yaparak bugünlere gelmesine öncü olan düşünce adamlarıdır. Yarın bu sokaklarda birlikte olabilmenin önünü tıkamamak ve şehrimizi güzel yarınlara taşımak amacıyla hiçbir dava arkadaşım kamplaşma ve kutuplaşmaya meydan vermeden bu sürecin birleştirici yolları aramaya devam edecektir. Son karar aziz milletimiz ve değerli hemşerilerimiz söyleyecektir. MHP olarak bu süreçte sandıklardan ‘evet’ oylarının çıkması için bütün kurallarımızla var gücümüzle çalışacağız. Bizim gibi düşünmeyen insanlarımızı kucaklayarak nihai hedefe ulaşacaktır”