Mustafa ÖZDEMİR (ÖZEL HABER)


Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde görev yapan Araştırma Görevlisi Uğur Açar, dün (cuma) evinin banyosunda ölü bulunmuştu.

Diş Hekimliği Fakültesi'nde şok etkisi yapan haberin ardından akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı. 

Sabah saatlerinde aynı bölümde görev yapan Doktor Uğur Açar'ın ölüm haberine rağmen Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Emre Bodrumlu ve Başhekim Murat Koçak'ın da bulunduğu yılbaşı kutlaması yapılması ve bu fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması görenlerin kanını dondurdu.
Meslektaşları ve mesai arkadaşlarının öldüğü gün Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Emre Bodrumlu'nun makam odası ve Endodonti Bölümü'nde öğleden sonra yapılan Noel Baba şapkası ve pasta kesilerek yapılan yılbaşı kutlamaları bu kadarına da pes dedirtti. 

Dekan, Başhekim, doktorlar ve personelin katıldığı yılbaşı yemeği ve kutlamasında süslenen odada çekilen fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması ise tepkilere neden olurken vicdanları sızlattı. 

Halkın Sesi olarak kişilik haklarına duyduğumuz saygı gereği fotoğraf ve sosyal paylaşım sitelerindeki isim ve yorumları gizliyor, dün sabah saat 10.00'da polise intikal eden ölüm haberine rağmen öğleden sonra kutlama yapan Diş Hekimliği Dekanı ve Başhekimi'nin imza attığı skandalı  okurlarımızın takdirine bırakıyoruz.