Zonguldak’ın en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Westalife ,gerçekleştirdiği etkinlik ve kampanyalar ile ziyaretçilerin beğenisini kazanmayı sürdürüyor.

AVM basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 19 Ocak tarihi itibariyle başlayan yarıyıl tatili için,ziyaretçilerine keyifli zaman geçirecekleri birbirinden renkli etkinlik ve kampanyalar hazırladı.

19 Ocak Cuma günü “Bremen Mızıkacıları Yapım Atölyesi” ile minikler keyifli vakit geçirerek yeteneklerini ve el becerilerini geliştirme şansı yakaladı.

19 Ocak Karne günü, karnesini getiren öğrencilere sinema bileti hediye edildi.

20-21 Ocak tarihlerinde düzenlenen; denge,koordinasyon ve yaratıcılığı  geliştiren “Kapla Sihirli Tahtalar” etkinliği ile çocuklar ebeveynleri ve arkadaşları ile birlikte takım çalışması örneği sergiledi.İki gün boyunca süren etkinlikte çocuklar yaratıcılıklarını, el becerilerini ve hayal dünyalarını geliştirme şansı yakalarken,katılan ebeveynler de çocuklarıyla beraber haftanın stresini atma şansı buldu.

Westalife çocuk etkinliklerinin yanında, ziyaretçilerine düzenlediği ticari kampanyalar kapsamında  “Patlat Bir Balon Kampanyası” düzenledi. 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler AVM girişinde asılı olan balonları patlatarak, sürpriz hediyelerin sahibi oldu.

(Haber merkezi)