Kadro kapsamına alınamayan taşeron işçiler 6 Ocak Cumartesi günü Camlı Köşk’te buluşuyor

TAŞERONUN SABRI TAŞTI!

Zonguldak'ta kamuya ait farklı işyerlerinde çalışan yaklaşık 50 taşeron işçi, hükümetin kendileri gibi binlerce işçiye söz vermesine rağmen kadroya almayışını Madenci Anıtı'nda bir araya gelerek protesto etti.

BÜYUK BULUŞMA CUMARTESİ
AKP iktidarında dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun taşeron işçilerin tamamının kadroya alınacağına dair söz vermesine rağmen kendilerinin bu kapsama alınmadığını hatırlatan taşeron işçiler, önümüzdeki hafta cumartesi günü saat 17.00'de Camlı Köşk'te yapılacak toplantıya tüm taşeron mağdurlarını ve kadro alan taşeron işçileri davet ettiler.

“BİZİMKİSİ EKMEK KAVGASI”

Yapılacak toplantıda kadroya alınmayan taşeron işçiler olarak bundan sonraki süreçte nasıl bir yol haritası izleyeceklerine karar vereceklerini söyleyen işçiler, "Hükümetten bu haksızlığa bir son vermesini istiyoruz. Yasal düzenleme yapılmadığı takdirde belki de ülke genelinde binlerce insan işsiz kalacak. Önümüzdeki hafta tüm taşeron mağdurlarını Camlı Köşk'te saat 17.00'de yapacağımız toplantıya bekliyoruz. Taşeron olup da kadro alan diğer arkadaşlarımızı da toplantıya katılarak haklı mücadelemize destek vermeye davet ediyoruz" dediler.