Müge Anlı, ‘hiçbir TV programına çıkmama’ sözünü Zonguldak için bozmuştu!

TEKRAR BÖLÜMÜ ZONGULDAK’I EKRANA KİTLEDİ!

 Kanal D’de yayınlanan Evim Şahane programı Zonguldak Özel bölümüyle dün tekrar izleyicilerle buluştu. Tekrarı yayınlanan bölümde Zonguldaklıların acısı Türkiye’yi hüzne boğdu. Geçtiğimiz senelerde elektrik kontağından çıkan yangında kullanılamaz hale gelen ve hayırseverlerin yardımıyla onarılan iki odalı evde yaşam mücadelesi veren birisi engelli 6 çocuklu Çetinkaya ailesi, fakirlik ve yoklukla mücadele ediyordu. Engelli çocukları olan aile aynı zamanda iki çocuğunu da maddi yetersizlik nedeniyle okutamıyordu.  ‘Evim Şahane’ programının sunucusu mimar Selim Yuhay ve Müge Anlı, birlikte ortak proje dahilinde Çetinkaya ailesinin evini baştan sona yenilemişti.

“İNŞALLAH YÜZLERİ HEP GÜLSÜN”

Çalışamayacak durumda olan baba Çetinkaya ve ailesi, maddi zorluklar nedeniyle çocuklarının besin ve barınma ihtiyaçlarını karşılayamıyordu. ‘Evim Şahane’ programının sunucusu mimar Selim Yuhay ve Müge Anlı, birlikte ortak proje dâhilinde Çetinkaya ailesinin evini baştan sona yenilemişti.  Kullanılamayacak durumdaki eve yaptıkları bakım ve onarımın ardından Çetinkaya ailesi, sıcak bir yuvaya kavuştu. Ünlü program sunucusu Müge Anlı, “Bu acılı aileye bir yuva kazandırabilmek için çalışmalara başladığınızı duyunca hem çok sevindim hem de bu projenin içinde yer almak istedim. Aslında hiçbir programa katılmama kuralımı da bu program için bozdum. Çünkü siz çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Bu ev aile için yeni bir başlangıç olacak inanıyorum. İnşallah yüzleri hep gülsün” ifadelerini kullanmıştı.

“GÜÇLÜ OL”

Bir diğer ünlü program sunucusu Nursel Ergin, evin beyaz eşyalarının tamamlanmasında katkı sağlayarak “Ocağın üstünde güzel yemekler pişsin. Masanın üzerine güzel sofralar kurulsun. Hakikaten çok dilediğim bir şey bu. Şerife'ciğim güçlü ol, öpüyorum” demişti.

Haber/Eren Aşkar - Begüm Burçak Günay- Derya Aktaş