Tüm Yerel Sen Zonguldak İl Temsilciliği, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serdal Acar’ın daveti üzerine Genel Başkanları Mustafa Desteci ile Ankara’da bir araya geldiler. 
Tüm Yerel Sen Zonguldak İl Temsilcisi Melih Kumbas ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Ankara’da güncel ekonomik ve siyasi konular üzerinde görüşmeler yaparak Memur ve çalışanlarımızın yaşadığı Ekonomik sıkıntıları içeren konular üzerinde görüş ve temennilerimizi ilettik. Genel Başkan Yardımcısı Tefik Eren, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir ve Genel Sekreter Üzeyir Tunç Beyefendilerle çok sıcak, samimi sohbette bulunduk ve bir o kadarda konulara olan duyarlılıklarından dolayı görüşmelerimiz Memurlarımız ve çalışanlarımız adına olumlu geçti. Yaşanan ekonomik zorlukların ortaya koyduğu Enflasyon kaynaklı ücretlerin alım gücünü düşürmesini ve Enflasyon farklarının Maaşlara her ay güncellenerek artış yapılması talebimizi ilettik. Temmuz ayına bırakılmadan hemen acil olarak ücretlerde iyileştirilmenin yapılması için Hükümete ve ilgililere iletilmesi amacıyla, BBP Genel Merkezindeki kıymetli bürokratlarımızla bilgi paylaşımında bulunduk. Sağ olsunlar bizleri önemsemeleri ve çözüm için neler yapılması gerektiği gibi konularda desteklerini almış olmak ve Çalışanların, yaşadıkları sıkıntıların çözümünde gösterdikleri yaklaşım Sendikamız olarak bizleri umutlandırmıştır. 
Demokrasinin gereği olarak Muhalefette olan, Siyasi partilerin, Sendikaların uzağında kalması, yaşanan ekonomik sıkıntıların göz ardı edilerek duyarsız kalmaları Memur, Emekli ve çalışanları umutsuzluğa sevk etmektedir. Bizlerde mücadelemizde bizleri önemseyerek Genel Merkezde ağırlama onurunu yaşatan başta BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye, İl Başkanı Serdal Acar’a ve Genel Merkez yetkililerine Memur ve çalışanlar adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.