Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Türkiye Marka Zirvesi, Ekonominin en iyilerini 6. Türkiye Altın Marka Ödülleri 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü İstanbul Cemal Reşit Rey Kongre Merkezinde yapılacak. Zonguldak’ın en önemli STK’larından birisi haline gelerek markalaşan ZONSİAD için oy kullanmak isteyenlerin https://altinmarkaodulleri.com/anket/ lingini tıklayarak oylarını kullana biliyor.
Yılın STK’ları arasında Zonsiad, Müsiad, Tümkiad ve Türkonfed’le yarışıyor. Kısa zamanda da olsa Batı Karadeniz bölgesinde sesini duyuran ve yaptığı projelerle gönülle giren Zonsiad’ın Türkiye Altın Marka Ödülleri listesinde yer alması gurur verdi. Batı Karadeniz bölgesinde yaşayanların Zonsiad’a destek olması istenirken başarıda pay sahibi olmak isteyenlerin oy kullanması bekleniyor.
ZONSİAD’dan yapılan açıklamada, “ Altın Marka ödüllerinde aday olarak Zonsiad’ımız da varmış. Öncelikle bir Zonguldaklı ve Zonsiad’a uzun yıllar gönül vermiş biri olarak gurur duydum. Zonsiad’ı buralara taşıyan Başta kurucu üyeler ve Başkanımız olmak üzere  yönetimine ve emeği geçen üyelerimize dışarıdan bizlere destek veren dostlar ve bizlerin haberlerini doğru yansıtan tüm basın mensuplarına çok teşekkür ederim. Yılın STK si kategorisinde MÜSİAD la beraber aday gösterilmek çok gurur verici bir durum sizlerden ricam oylarınızla katkı sağlayıp ZONSİAD’ın başarısına katkı sağlamanız” dendi.