CHP Genel Merkezi tarafından büyükşehir olmayan illerde 4-5-6 Haziran tarihleri arasında yapılan saha çalışması kapsamında Zonguldak'ta görevlendirilen CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ve CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 3 günlük Zonguldak izlenimlerini gazetecilerle paylaştı. 
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Demirtaş ve Gündoğdu halkın biran önce mevcut iktidarın kurtulmak istediğini, Türkiye'nin huzurunun kaçtığını söylediler.

"DEĞİŞİM ŞART"

Türkiye'nin seçim atmosferine girdiğine dikkat çeken  Bunu artık bütün kamu net bir CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, "Artık vatandaşlarımız bu iktidarı taşımayacak duruma geldi. Tek adam rejimi iflas etmiş durumda. Millet ittifakının göstereceği 13'üncü Cumhurbaşkanı adayı, 13'üncü Cumhurbaşkanı olacak.
Cumhurbaşkanı seçimini kazandıktan sonra güçlendirilmiş parlamenter rejimini tekrar geri getireceğiz. Değişim şart" dedi.

"SANDIKTAN KAÇAMAYACAKLAR"

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu da mevcut iktidarın artık gidici olduğunu, onlar gittiklerinde iktidara CHP ile Millet İttifakının geleceğini belirterek, "Zonguldak’ta bunu gördük, yaşadık ve hissettik. Milletin canı yanmış. Herkes gelecekle ilgili kaygı duyuyor. CHP olarak erken seçim istiyoruz.  Sandıktan kaçamayacaklar!
Türkiye son zamanlarda çok sıkıntılı günler geçiriyor. Gelen zamlar Türk halkını ezmektedir. Ekonomi bozulabilir ama akılcı politikalarla da düzeltilebilir. Amma velakin bir ülkenin huzurunu kaçırdığınızda ne yaparsanız yapın huzuru geri getiremezsiniz. Türkiye’de huzur kaçmıştır!”