Covid 19’a yakalanıp 4 Aralık 2021’de aramızda ayrılan Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK)’dan emekli Zonguldak Belediyesi eski Meclis Üyesi, Karaelmas Folklor Derneği Başkanı İsmail Ulubay anısına iftar programı düzenlendi. 
İftar programına Zonguldak Belediyesi eski Başkanı Muharrem Akdemir, Genel Maden-İş Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Mali Müşavir Reşat Oruç, Zonguldak Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Hasbi Kabacalı, Zonguldak Belediyesi Hesap İşleri Müdürü Kenan Şeref, Sosyete Berberi Yüksel Keleş, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cevdet Akgün ile Yazıcılar İşhanı’ndaki işyeri sahipleri katıldı. 
Zonguldak Belediyesi eski Başkanı Muharrem Akdemir, İsmail Ulubay’ın iyi bir dost ve arkadaş olduğunu anısını yaşatılması gerektiğini söyledi.

Programı organize eden Mali Müşavir Reşat Oruç, “Her yıl İsmail Ulubay ramazan ayında bu iftar programını organize ederdi. Anısını yaşatma adına bu iftar programını düzenledik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, İsmail Ulubay’ın 20 yıla aşkın zaman birlikte olduklarını ve anılarına sahip çıkılacağını ifade etti.