Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak, Ereğli ve Devrek yollarının son durumları ile ilgili Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’ ı ziyaret etti.

Özcan Ulupınar; “İsmail Kartal’ ı Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu ve Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ile birlikte ziyaret ettik. Verimli geçen görüşmede yollarımızın son durumlarını da ele aldık. Devrek – Zonguldak yolunun 400 milyon TL’ ye ihale edildiğini, Devrek – Ereğli yolunun ihalesinin yapıldığını, hava şartlarının düzelmesinde sonra yapım inşaatlarına başlanacağını söyleyen genel müdür Kartal, tünellerin yapıldığını ve Zonguldak – Ereğli arasının da ihale edildiği bilgisini verdi.

Bununla birlikte Beycuma – Karaman arasındaki yolun projesinin bittiğini ve 7 km lik kısmın ihalesinin yapılacağı müjdesini Beycuma Belediye Başkanına verdi. Ayrıca Filyos Belediye Başkanına ‘ da şehir içinin yapılacağını ve Çömlekçiye kadar olan bölümün ihalesinin yapılacağını belirtti.

Zonguldak’ a kazandırılan bütün bu hizmetlerden ötürü genel müdürümüze, bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.