Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 2017 yılının sağlık, barış ve huzur dolu bir yıl olması dileğiyle yeni yıl kutlaması ile ilgili şu ifadelere yer verdi.

“2016 senesinde hiç istemediğimiz elim hadiseler yaşadık. FETÖ’ nün kalkışmasını, bölücü terör örgütünün ve diğer terör unsurlarının Türkiye’ nin huzurunu bozmak isteyen eylemlerine tanık olduk. Maalesef bunların neticesinde birçok vatan evladını şehit verdik.

Ancak tüm bu olaylar; ne zaman ülkemize, kardeşimize, evladımıza, vatanımıza karşı bir teşebbüs olduğunda sınırlarımız içinde ve dışında yaşayan 7 den 77 ye herkesin tek vatan tek bayrak tek millet tek devlet ilkesi ile hareket ederek bir çatı altında birleşmesi, şer odaklarının heveslerinin kursaklarında kaldığını gösterdi.

Bunlara rağmen milletimiz ve devletimiz geçmişte olduğu gibi insanlığa duyarsız kalmayarak 2016 yılında da uluslararası kamuoyunun vicdanı olmuş, Suriye’ den gelen göçmenlere, Halep’ teki kardeşlerimize kucak açmıştır.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı 2023 senesine 6 yıl kala heyecanımız artmakta, umutlarımız güç kazanmakta, hedeflerimizden sapmadan emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz.

2017 yılında da milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını, ülkemizde, bölgemizde barış ve huzurun egemen olması umuduyla, insanlığın aileleriyle, sevdikleriyle mutluluk ve esenlik içinde bir yıl geçirmesini temenni ediyor, bu vesileyle Allahu Ekber Dağlarındaki vatan savunmasında şehit verdiğimiz on binlerce Sarıkamış şehidimizi rahmetle anıyor, gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizin mekanlarının inşallah cennet olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.”