Son yerel seçimlerde Çatalağzı Belediye Başkanlığı için AKP'den aday adayı olan Mehmet Baş, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla bayramdan sonra bazı ses kayıtları yayınlayacağını söyledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ve eski Merkez İlçe  Başkanı Mustafa Çağlayan'ın barışmasıyla başlayan tartışmaların fitilini ateşleyen Mehmet Baş, "Benim dostlarımın uykusunu kaçıranlar... Bunlar daha reklamlar. Dizi daha yeni başlıyor" diyerek açık açık tehdit etti.

Mehmet Baş’ın anlam değişikliğine neden olmamak için paylaşımını aynen yayınlıyoruz:

"Tevazu samimiyetten birlik beraberlik için iftar veren zati muhterem Mustafa Çağlayan ve gelen insanların arkasından neden başları okşanması gerekiyordu.  Başlarını  sırtlarını okşadık  sıvazladık gönderdik dediniz. Misafirlerin arkasından gerçekten çok samimi candan iseniz neden il başkanı, ilçe başkanı, milletvekili olmayan hiç bir yemek iftar Parti tabanında ve toplum karşısında hiç hükmü değeri Yok muhteremler belediye başkanlıgı seçimlerinde yedi yirmidört Sami Aydının mekanından çıkmadınız yediniz içtiniz geçe gündüz sonra yapı kayıt belgesini iptal ettirdiniz basından takip ettiğim kadarıyla  yıktırmak için alkış size nasıl yüzüne bakabiliyorsun onurlu dürüs kişilikli zatlar il başkanı  sayın Zeki tosun çok önemli bir rahatsızlık geçirdi ne Ankara'da nede Zonguldak basınında yada feysinizde bir kare geçmiş olsun kelimesi yâda tek kare resim görmedim Zeki tosun sayesinde mevki makam sahibi adam oldunuz yapmadığınız nankörlük kalmadı  neden sağlığı sıhhati yerindeyken yapmadınız adam gibi onurlu şekilde karşısına çıkmadınız sizi gidi sizi dürüst onur abideleri  yüzüne abi dediğimiz milletvekilinin yakınları hakında arkasından çumbür camahet  etmedigiz ağza alınmayacak sinkahli sözler kelimeler iftiralar kalmadı nasıl yüzüne bakacaksınız yüzsüzler sizler bir arada konuşurken Bir birinizin konuştuklarını kayıt yapmaktan vaz geçin bana getirmekten de vaz geçin hepsi bende kayıtlı bayram sonrası tüm gerçekleri Zonguldak kamu oyuna açıklamasını yapacam tüm belgeleriyle dava ak parti davası değil sedece sizlerin çıkarı menfaati olmuş yapacağım basın açıklamasından dava parti zarar görmez aksine gerçekler ortaya çıkar ak koyun kara koyun belli olur herkes kör değil görenler var Mustafa çağlayan için kim kimle Bir araya geldi Ankara'da neler oldu Zonguldak'ta neler oldu Sami Aydının mekanında döner yerken neyi kutladınız. Karpuz yerken yapılan bütün konuşmalar açıklanacak SAKIN SAKIN SAKIN çıkar Bir tek kelime ederseniz bendeki tüm kayıtlar yayınlanacaktır benim kimlerle dost arkadaş kardeş olduğum sizlerin ömrü  yetmez zamanı gelince anlarsınız çıkarcı menfaatciler bunlar reklamlar dizi daha başlamadı ben ve benim dostlarımın canlarımın uykusunu kaçıranların geceleri haram zehir zıkkım ederim sizlere uyku haram uykusuz geceler dilerim alanlar gökler yerler güvercinler. DEVAM.Not. yola çıktıklarını Yolda Yörüdüklerini  yolda bulduğuna neden tercih ettiniz."