19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Zonguldak'ta kordon boyunda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Kitap okuma alışkanlığını oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kordon boyunda düzenlenen etkinliğe Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel,öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel yaptığı açıklamada, "Gençlik Haftası kutlamalarına Sayın Valimizin önderliğinde ve Sayın Belediye Başkanımızın destekleri ile devam ediyoruz. Bugünkü etkinliğimizde gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak ve onların haftasını en iyi şekilde yaşamaları amacıyla çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bugün de kitap okuma etkinliğimiz var. Kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla farkındalık oluşturmak istiyoruz. Sayın Valimiz başta olmak üzere Belediye Başkanımız ve buraya gelen tüm genç arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber: Şebnem Saka