Adalet Yürüyüşü 19'uncu gününe katılan Turpcu, 

“Vicdan ve adalet bu topraklara geri dönecek!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatmış olduğu ve katılımın her geçen gün arttığı "Adalet Yürüyüşü" 19'uncu gününü geride bıraktı. İstanbul'a ulaşma yolunda 100 km'nin altına düşen mesafede, kortejin Maltepe ulaşmasıyla, 9 Temmuz Pazar günü yaklaşık bir milyon kişinin katılması beklenen Büyük Adalet Mitingi yapılacak.

Yürüyüşe ilk günden bu yana katılarak destek veren CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu twitter hesabından yayınladığı mesajda yürüyüşe dair şu duygularını paylaştı:

 "Halkımız için, adalet için, güzel yarınlar için #adaletyürüyüşü 19'uncu gününde!

Eninde sonunda vicdan ve adalet bu topraklara geri dönecek!”

Milletvekili Turpcu bu mesajın ardından ise daha önce mücadele konusundaki benzerliklerine işaret ettiği Büyük Ankara Yürüyüşü'ne atıfta bulunarak;

"1991 Büyük Madenci Grevi ve Ankara Yürüyüşü'nün önderlerinden hemşehrim, yoldaşım Sabri Cebecik'le bugün beraber yürüdük" mesajını paylaştı.

Her gün daha da büyüyen ve gün geçtikçe toplumun her kesiminin daha fazla ilgi gösterdiği "Adalet Yürüyüşü", CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki milletvekillerinin ve katılımcıların desteğiyle İstanbul'da 1 milyon kişiyle buluşmak hedefine doğru adım adım ilerliyor.