Zonguldak Protokolü, Ramazan Bayramı programını Polisevi'nde gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen programa, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Yönetmi, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek,Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, CHP İl Başkanı Murat Pulat, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, daire müdürleri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
 

Vali Tutulmaz, “ Sivil toplum kuruluşlarımızın, siyasi parti temsilcilerimizin değerli mesai mesai arkadaşlarım ve basın mensuplarının bayramını kutluyorum. Bayramı bayram gibi yaşıyoruz, bu büyük bir mutluluk. Bizim büyük kesimlerinin, katmanlarının burada olması büyük bir başarı. Bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ortak paylaşımda buluşabilmek bizim için büyük bir mutluluk. Bugün burada bunu da gerçekleştirmiş oluyoruz. Buna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Başkan Alan; "Bütün insanlığın bu görüntülere ihtiyacı var"
Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, “Ne kader hasret kaldığımızı uzak kaldığımızı hatırlıyoruz. İnşallah bir daha büyük sıkıntılar yaşamayız. Bütün insanlığın Zonguldak’ın bu görüntülere ihtiyacı var. Buradaki kardeşlik bu güneşli havadaki bu güzel görüntü nice bayramlara birlikte ulaşırız. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Ben hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.