Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Armağan Gürgenç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk kez Çocuk Şenliği düzenleyeceklerini söyledi. 

Yapılacak şenliklere tüm çocukları davet eden Gürgenç, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bu yıl, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza bayram olarak armağan ettiği, egemenliğimizin ilanını gerçekleştirmemizin ilk adımı olan T.B.M.M.‘nin açılışının 102'nci yıldönümünü kutluyoruz.
Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak çocuklarımızın coşku içinde bayramlarını kutlamaları için Sahil alanında “Zonguldak Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği” etkinlikleri yapılacaktır.
Etkinlikler saat 14:00’ da Sayın Valimiz Mustafa TUTULMAZ ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ömer Selim ALAN ve ilimiz protokolünün şenlik alanında gökyüzüne “Bağımsızlık Balonları”nı bırakmasıyla başlayacaktır. 
Şenlik alanında konser, çocuk oyunu, interaktif tiyatro, dans gösterileri, Hacivat ve Karagöz, sokak oyunları, kum boyama, boncuk yapımı, taş boyama ve yüz boyama gibi birçok aktivite gerçekleştirilecektir.
Etkinlikte çocuklara, palyaço ve maskotlar eşlik edecek, 23 Nisan balonları ve sürpriz hediyeler dağıtılacaktır.
Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak tüm çocuklarımızı bu anlamlı günde doya doya eğlenmeleri için şenliğimize bekliyoruz."