Zonguldak Kömürspor yönetimi, Cumartesi günü oynanacak Amedspor maçı için taraftarların ilgi göstermesini istedi. Ayrıca yönetim, Vali, Emniyet Müdürü, Belediye Başkanları ve tüm milletvekillerini de maça davet etti. 
TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 31. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Amedspor ile karşı karşıya gelecek. 
Bu önemli maç öncesinde Zonguldak Kömürspor yönetimi, Kırklarelispor karşılaşmasında olduğu gibi Amedspor ile oynayacağı kritik maç öncesinde de taraftarını yine sevindirecek karar aldı.
Yönetim Cumartesi günü 14.00’da oynanacak maç öncesinde tüm biletleri satın alarak taraftarının maça ücretsiz girmesini sağlayacak. 
Stada girişin ücretsiz olması nedeniyle Zonguldaklıların kendilerine ayrılan yerleri tıklım tıklım doldurması bekleniyor.  
Ayrıca Zonguldak Kömürspor yönetimi alt sıralardan kurtulma adına önemli karşılaşma öncesinde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başta olmak üzere milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Zonguldak’ı maça davet etti.  
Konu hakkında açıklama yaparak kritik maç öncesinde taraftarlara seslenen Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk: “Cumartesi günü oynayacağımız Amedspor maçı biletleri yönetim kurulunca satın alınmış olup maça girecek taraftardan para alınmayacaktır. 
Öncelikle Sayın Valimiz, Emniyet müdürümüz, Belediye başkanlarımız ve tüm Vekillerimiz maça davetlidir. Bu takıma bu şehre gönül veren tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Maçın canlı yayınlanacak olması tribüne gelmenizi engellemesin, maça gelecek herkesten ricamız sadece takımımızı desteklemeleri gerek.  
Rakibe gerekse başka takıma hakemlere küfür edilmemesidir olası bir ceza almamız durumunda Kırşehir maçını seyircisiz oynamak durumunda kalacağımızı belirtmek isterim.  Cumartesi saat 14:00 da karaelmas kemal köksal da buluşalım.”dedi.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI