Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü makine parkına 1adet ekskavatör, 2adet JSB  dahil edildi. 1 adet ekskavatör Bartın İşletme Müdürlüğüne ve 1 adeti Zonguldak İşletme Müdürlüğü ve 1 adeti de Yenice İşletme Müdürlüğü olmak üzere 2 adet JSB’ de makine parkına ilave edilerek çalışmalara başladı.

Basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel  Bölge Müdürlüğü faaliyetlerinin Bartın, Karabük ve Zonguldakİllerinde dokuz İşletme  Müdürlüğü kapsamında yürütüldüğü; Bölge Müdürlüğünde toplam 6.900 Km. mevcut orman yolu bulunduğu bu yolların tamir bakımlarının çoğunlukla kendi iş makinelerimize yaptırıldığını belirterek daha önce mevcut bulunan araçlara ilaveten yeni araçların verilmesiyle, orman yangınları ile mücadele, ormanlarının işletilmesi, geliştirilmesi ve korunması ile orman mevcut yolların tamir bakımlarını daha rahatlıkla yapılabileceğini belirti.

 Beşel “İş makinelerinin Bölge Müdürlüğümüze tahsis edilmesinde vermiş olduğu destekten dolayı başta Sayın Bakanımız ve Genel Müdürümüz olmak üzere tüm Genel Müdürlük personelimize çok teşekkür ediyor  bu araçların kazasız, belasız  hizmet yapmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum” dedi.