Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD) 5’inci Olağan Genel Kurulu’nun ardından oluşturulan yeni yönetimle görev paylaşımını gerçekleştirdikten sonra Vali Erol Ayyıldız ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti.

KGD’nin ziyaretinde konuşan Vali Ayyıldız, gazetecilerden beklentilerini ileterek “Zonguldak’ın tanıtıma ihtiyacı yok. Daha doğrusu kötü tanıtıma ihtiyacı yok. Kömür görünümden kurtulması gerekiyor. Gazetecilerden beklentim; Zonguldak’ı kömür elbisesinden kurtarın” dedi.

KGD YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

Karaelmas Gazeteciler Derneği’nde gerçekleştirilen görev paylaşımında, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Osman Sav, Başkan Yardımcılığı’na Harun Ersoy, Sevim Arı, Sermet Aksu ve Yusuf Zobar seçildi. Derneğin Genel Sekreterliği’ne Sinan Çetinbakış, Genel Sekreter Yardımcılığı’na Onur Altındağ, Genel Saymanlığa ise Mustafa Emen seçildi. Yönetim Kurulu Üyeliği’ne ise Atilla Öksüz, Gamze Sarıoğlu, İbrahim Tığ, Çetin Sezgin, Erhan Altıparmak seçildi.

KGD Yönetim Kurulu, gerçekleştirilen görev paylaşımının ardından Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Heyeti kabul eden Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, “Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin yeni yönetimini kutluyorum. Sizler için hayırlı olsun.  Görevinizde güzel işler yapmanızı diliyorum” diye konuştu.

SAV; “ETKİNLİKLERİMİZ DAHA DA ARTARAK ÇITAMIZI YÜKSELTECEĞİZ”

Derneğin 2003 yılında kurulduğuna dikkat çeken KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ise “5. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Ardından görev paylaşımını da yaptık. Yeni yönetim kurulumuz olsun, üye arkadaşlar olsun güzel etkinlikler içerisinde yer alacağımıza inanıyoruz. KGD, daha önce de hem sosyal, hem de kültürel etkinliklerin yanı sıra gazetecilik camiası için çok önemli etkinliklerde yer almıştır. Bundan sonra da bu şekilde etkinliklerimiz daha da artarak çıtamızı yükselteceğimize inanıyoruz” dedi.

(Öznur GÜNEŞ)