Zonguldak’ta yüksek ateş şikayetiyle ailesinin 112’ye ulaştığı 5 aylık Ahmet Poyraz bebek, UMKE’nin zorlu mücadelesi sonucunda hastaneye ulaştırıldı. 
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yaşayan Poyraz Ailesi 5 aylık bebekleri Ahmet Poyraz’ın rahatsızlanması üzerine 112 sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. 112 komuta kontrol merkezine düşen çağrılar üzerine harekete geçen UMKE ekipleri Kozlu ilçesindeki 5 aylık Ahmet Poyraz isimli bebeği kurtarmak için seferber oldular. Bölgeye hareket eden ekipler yoğun kar yağışı ve yol durumunun kötü olmasına rağmen aileye ulaştı.
Bebeğinin yüksek ateş şikayetiyle 112’ye başvuran aile, zorlu mücadele sonrası eve ulaşan UMKE ekiplerine teşekkür etti. Ahmet Poyraz bebeğe evde ilk müdahaleyi yapan UMKE ekipler daha sonra hastanenin yolunu tuttu.

KOZLU BELEDİYESİ SEFERBER OLDU
Yolun buzlanması nedeniyle Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e ulaşılması üzerine yardım istendi. Başkan Ertan Şahin’in talimatıyla kısa sürede mahalleye ulaşan kar küreme aracı UMKE ekiplerine de yardımcı oldu.
Ahmet Poyraz bebeğin kısa sürede hastaneye ulaşması için seferber olduklarını belirten Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, UMKE ekiplerine de teşekkür etti. Başkan Şahin, “Yoğun kar nedeniyle UMKE ekipleri hastaya ulaşmış. Greyderi göndererek biz de yardımcı olduk. Bebeğimizi sağ salim hastaneye ulaşmasında UMKE ile işbirliği içerisinde biz de yardımcı olduk” şeklinde konuştu.