Kadınsız bir dünya hayal bile edilemez çünkü bunun oluru yok be kardeşim.
Bütün dişiliğiyle, kişiliğiyle, günahıyla, sevabıyla, kadınlar bu dünyanın Cenneti ya hu.
Ne seyrine, ne keyfine doyulur kadının. Hele birde gelip yüreğe oturur orayı benimserse, değme keyfine.
Ana olur, eş olur, sevgili olur, evlat olur. Hepsine de çok yakışır, hepsinde de kıymetlidir, değerlidir.
Sahip çıkabilene, değerini kıymetini bilene kul olur, köle olur, kendi saltanatını verilen değere göre kendisi kurar. Yoktan var eder, nabza göre şerbet verir, bildiğini bilmezden gelir, yetinir azıyla eğer sahiden de sevgiyi tatmışsa, tadı tuzu kendi lezzetindedir artık. Arızalı olanları çıkar ara sıra“doğruya doğru” bunun nedeni hiç kuşkusuz yine yanlış heriflerde konaklamasında aranmalıdır..
Kabına sığmayanı varsa da mutlaka basılmıştır bamteline, mutlaka zedelenmiştir gururu onuru.İncinmişliği hataya sevk eder incitmeyin!
Bu herifler ne istiyor kadınlardan inanın benim halen daha aklım almıyor. Erkekliklerinden emin değiller desem bir türlü, erkeklikleriyle böbürleniyorlar desem başka türlü.
Dünya uçkurlarına bağladıkları düzenekte dönüyor sanki.
Bu ne üstün olma arsızlığı, bu ne üstünlük taslama şuursuzluğu, şaşmamak elde değil ki.
Sığdıramadılar bir yere o cinsel organlarını, dillerinde şakır şakır onu çiğniyorlar. O kadar büyütüyorlar ki olması gereken yerde değil ağızlarında gezdiriyorlar adeta. Bütün işlerin altından argoya bulanmış sözcüklerle kalkıyorlar güya!
Normalleşiyorlar galiba diyordum, eşitliği ve hatta kadının( ANA) kutsiyetindeki üstünlüğünü efendi efendi kabul ettiler diyordum ki nerde, değişen hiçbir şey yok be kardeşim.
Kesilen, biçilen, sövülen dövülen, her türlü çıkmazda öne sürülen ve kullanılan, ne analığına ne eşliğine saygı duyulan, hiçbir şey olmaya zorlanılan bir algıya hizmet ediyor bazı şuursuzlar. Aslında biz kadınlarınerkeklerden bizi korumalarıdeğil istediğimiz, erkeklerin kendi onurunu koruması gerekir kanaatindeyiz. Kadına yapılan zulümlere dur demesi gereken kendileri olmalı, malum gerçeklerden dolayı
Bugüne değin adam akıllı bir açıklama yapanını, kadına uygulanan şiddetin yanlışlığında etkili söz söyleyenini, sorunu kökten çözme girişiminde bulunanını görmedik, yanılıyor muyum?
Dünyanın hâkimi olduklarını zannetmeye, bu gerçek dışı üstünlüğü sahiplenmeye devam ediyorlar ne yazık ki. Niye öfkeliler kadınlara karşı, neden her köşeye sıkıştıklarında küfür ederek bütün acı sözleri söyleyerek deşarj olma eğilimindeler. Kadını bir kalıbın içine sokma eğilimleri, kendi eksiklerinin, yetersizliklerinin farkında olmaları ve bunun üstünü örtme çabası alabilir mi? Kadının bedeni üzerinden, namahremi üzerinden beslenmeleri ve güç almaları niye,bir kadına her türlü tutunma ihtiyaçlarını görmezden gelmeleri niye, ne kadar tuhaf bir çelişki böyle.
Kadın bedeni, bir erkeğin erkekliğinin saltanat sürdüğü yerdir, kendini bir kadının yanında kral zannederler,o mertebeye erişirken neyi kıstas alıyorlar dersiniz, elbette kendi zevklerini ve kendi tatminlerini, sanmıyorum ki bir kadına yetip yetmediklerini düşündüklerini. Hayatlarında kadın olmazsa ne olurlardı acaba?Aslında kadın bedeninde erkekler, erkekliğini teyit ederler kendilerine. Dünya üzerinde konumu serveti ne olursa olsun bir erkeğin,neye sahip olursa olsun, bedeni bir kadına muhtaçtır!
Bakmayın erkek erkeğe takılanlara, onlarda hayatlarının an azından bir döneminde “örneğin var olurken” bir kadına mutlaka ihtiyaçları vardır.
“.Şu durumda yetersizlikleriyle yüzleşemiyorlar da onu akla ziyan yollardan mı unutuyorlar acaba”
Sadece bedenine mi! Aklına becerisine, hizmetine varlığına muhtaçtırlar ama gel gör ki bu muhtaçlıklarından rahatsızlık duyma gibi bir eziklik göstergesi sergilerler.
Kalem nasıl zıvanadan çıkmak istiyor bilemezsiniz. Yazmak istediklerim ve defalarca yazdıklarımla bir arpa boyu yol gidemediğimizi gördükçe kahroluyorum. Öylesine öfke duyuyorum ki kadını örselemek için başvurulan yollara tanıklık ettiklerim üzerinden. Cehalet diyesim geliyor, bakıyorum konumlarına yakıştıramıyorum birçoğuna.
Bunun sebebini nedenini sosyologlar incelemeli bence, bu bilimsel bir platform isteyebilir, hayır ben pratikliğimle çözerim meseleyi de genele hitap etmez diye korkuyorum.
Kendini yetersiz hisseden üstün gelebilmek adına dilinde arıyorsa erkekliği, yemezler kardeşim. Bu dünyanın cenneti kadınlardır. Akıllı olmak lazım kadınları şeytanla nikâh kıymaya zorlamayın. Ne yapar eder kendine yetmesinin yolunu da bulur kadınlar. Ayazda kalan sizler olursunuz tabi ki o övündüğünüz kadar erkekseniz eğer. En azından hayatınız boyunca bir kadına mutlaka muhtaçsınız! Buda arkasında durduğum her şeyi haklı çıkartıyor. Değer bilenler ve değer verenleri tenzih ediyorum…