Ligin ilk yarısını 23 puanla 9’uncu sıra da tamamladık. Kimilerine göre beklentilerin altında, kimilerine göre de beklentilerin üstünde.
Görüşlerin her ikisine de katılmamak bence mümkün değil.
Özellikle Amatör Lig’den başlayarak bu takımı ikinci Türkiye Ligine kadar taşıyan çok sayıda ki oyuncularımızı, büyük özverilerinden dolayı hep birlikte kutlamamız en doğru karardır.
Köşelerimde sık sık gündeme taşıyorum, hangi ligde oynarsanız oynayın, başarılı olmak istiyorsanız, başta yönetim kadrosu, teknik kadro , oyuncu kadrosu ve taraftarı ile bütünleşmeyen bir takımın başarısından söz etmek mümkün değildir.
İlk yarı boyunca çok ilginç sonuçlar aldık, şöyle bir değerlendirirsek, düşünmediğimiz yenilgiler ile puansız dönülen maçların yanı sıra şampiyonluk hesapları ile lige giren Keçiörengücü, takımını deplasmanda yenen, bunun yanı sırada ligde düşme mücadelesi yapan, Çekmece Tepecikspor ve Ofspor, maçlarında puan  kayıpları sizce çok düşündürücü değimidir?
Sezon başında Kömürspor takımının ligde tutunmak için mücadele edeceğini kamuoyuna her fırsatta duyuruldu. Benim bu düşüncüye katılmam asla mümkün değildir. Yukarı da belirttiğim gibi Keçiörengücünü deplasmanda mağlup eden, düşme mücadelesi veren iki takımı da üçer puan hediye eden bir takım nasıl anlatılır ki.
Yaptığımız yanlışların, faturasını ödemiyor muyuz?
Sezona çok iyi başlayan takımlardan birisi olan Kömürspor takımı bazı şanssızlıklar yaşadı.
Berkan çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Burak sakat, Selçuk sakatlıklardan yeni kurtuluyor, ne zaman kadroda yer alabileceği ile ilgili bir açıklama yok.
İlk yarının sonlarına doğru çapraz bağları kopan Osman Berkay’ın sezonu kapattığını söz ediyorlar.
İkinci yarı hazırlıkları Antalya’da başladı ve devam ediyor.
Öncellikle maddi sıkıntılardan sürekli söz ediliyor,.
İkinci yarı öncesi bu ligde yer alan çok sayı da takım kadrosunu güçlendirmek için yoğun çabalar sarf ediyor.
Bu da şunu anlatıyor ki, ligin ikinci yarısı oldukça zor geçecek yeterli önlemleri almayan takımlar tabi ki sıkıntı yaşayacak.
Üç puan sistemin de, bir anda her şey değişebiliyor.
İmkanlarımız ölçüsünde yanlış kararlarda öncelikle uzak durmasını bilmeyiz.
Yeterince analizi yapılmayan transferlerden uzak durmak lazım.
Ara transfer döneminde çok sayı da oyuncuyu kadrosunu katma yerine, Kömürspor takımını hedefe taşıyabilecek iki kaliteli oyuncuyu transfer etmenin hesaplarını yapmalıyız.