Yapımcılığını ve moderatörlüğünü Yeşim Demir’in yaptığı Yaşamda ben de varım programı Pazar günleri saat 12.15’te Kanaltürk televizyonunda yayınlanmaya başladı.

Yeşim Demir’in kendi firması Estetik Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Yaşamda ben de varım hayatın gerçeklerini ele alırken, ilk programda konuk olarak; tiyatrocu Süheyl Uygur, Dr. Sinan Akkurt, estetik uzmanı Meltem Şarkışlalı kendi alanlarında programa zenginlik kattılar.

Meltem Şarkışlalı, kitabı Kız Gurusu ile ilgili genişçe sohbet konusu oldu. Meltem Hanım ayrıca Erkek Gurusu kitabının hazırlıklarına başladığını söyledi.

Yeşim Demir, hayata küsen Birsen Hanım’ın eşinin Birsen Hanım’ı fark etmemesinin sebeplerini irdeledi. Astrolog Dinçer Güven, “Estetik ruhta başlar” söylemiyle Birsen Hanım’ın eşi tarafından fark edilmesini sağlamak amacıyla küçük dokunuşular yapılması gerektiğini ve bu şekilde her şeyin düzeleceğini söyledi. Ayrıca dişlerindeki bozukluk diş hekimi Çağdaş Kışlalıoğlu ile yapılan görüşme sonrasında düzeltildi. Dişlerin kaplama yöntemiyle düzeltilmesinin ardından elini ağzından çeken Birsen Hanım pozitif bir görüntüye kavuştu. Eşinin kendisini fark ettiğini, böylece psikolojik sıkıntılarından kurtulduğunu belirterek hayata sımsıkı sarıldığını dile getirdi.

Zonguldaklı başarılı yapımcı ve yönetmen Yeşim DEMİR aynı zamanda Halkın Sesi gazetesi yazarlarından Meryem Akgün’ün ablası olur.

Yaşamda ben de varım programı Zonguldak ve bölgemizde izlenme rekoru kıracaktır.

Eşimin ablası Yeşim Demir, her hafta Pazar günü Kanaltürk televizyonunda, alanlarında başarılı olmuş tiyatrocu, doktor, iş kadını, ses sanatçısı, sporcu isimlere yer verecektir.

Yeşo bizim gururumuz!