Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde 3 ayrı otomobilde 8 kişinin pompalı tüfekle katledildiği, 1 kişinin ise ağır yaralandığı kan donduran olayın ardından kaçan katil zanlısının izine Eskişehir’de rastlandı.
Olayın hemen ardından kırmızı renkli bir aracı gasp ederek kayıplara karışan zanlının kaçış güzergahını takibe alan Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahsın Seyitgazi ilçesi yönüne ilerlediğini belirledi.
Gasp Edilen Araç Çamura Saplandı, İçi Mühimmat Dolu Çıktı
Bölgede yürütülen yoğun saha taramalarında, zanlının gasp ettiği kırmızı renkli otomobil Seyitgazi ilçesine bağlı kırsal Taşlık Mahallesi arazisinde çamura saplanmış vaziyette terk edilmiş olarak bulundu. Güvenlik güçlerinin araçta yaptığı detaylı aramada çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Aracı Bırakıp Yaya Kaçtı: Havadan ve Karadan Abluka!
Aracın çamura saplanması üzerine zanlının yaya olarak kaçtığını tespit eden ekipler bölgeyi tamamen ablukaya aldı. Çelik yelekli ve uzun namlulu silahlı özel harekat ve jandarma ekipleri karadan arama yaparken, dron destekli hava unsurları da kırsal alanda tarama faaliyetlerini sürdürüyor.
DİKKAT: GÖRENLERİN ACİLEN İHBAR ETMESİ İSTENİYOR
Silahlı ve son derece tehlikeli olduğu değerlendirilen zanlının yakalanması için çalışmalar kesintisiz devam ediyor. Yetkililer, bölge halkını ve çevre illerdeki vatandaşları uyararak şüpheli bir durum veya şahıs görüldüğünde vakit kaybetmeksizin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmalarını önemle rica etti.

