Türkiye genelinde yürütülen ve milyonlarca liralık para akışı, bahis iddiaları ile usulsüzlük şüphelerine ilişkin Ahbap Derneği soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin adliyedeki işlemleri tamamlandı.
Aralarında sanatçı Haluk Levent ve avukat Ece Güner'in de bulunduğu 23 şüpheli, savcılık işlemlerinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkeme, gece saatlerinde kararını açıkladı.
Soruşturmanın Zonguldak ayağında gözaltına alınan Erhan Dökmeci'nin de aralarında bulunduğu 14 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Zonguldak'ta gözaltına alınmıştı
Zonguldak'ta esnaflık yaptığı bilinen ve Ahbap Derneği yönetim kadrosunda aktif görev aldığı öne sürülen Erhan Dökmeci, yaklaşık dört gün önce kentte düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındı.
Zonguldak'taki işlemlerinin tamamlanmasının ardından soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a sevk edilen Dökmeci, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan 14 kişi arasında yer aldı. Soruşturma kapsamında adli süreç devam ediyor.



