Sokakta karşılaştığı eşine kurşun yağdırdı!
Sokakta karşılaştığı eşine kurşun yağdırdı!
İçeriği Görüntüle

Düzce'nin Suncuk köyünde gece saatlerinde ahşap bir binada yükselen alevler çevrede panik yarattı.

Edinilen bilgilere göre, köy sakinlerinden Sebahattin Yeşildağ’a ait iki katlı ahşap evin bir bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede ahşap malzemelerin tutuşmasıyla birlikte binadan gökyüzüne yoğun duman ve alevler yükselmeye başladı. Durumu fark eden hane sakinleri ve çevredekiler, vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

İtfaiye Zamanında Müdahale Etti

Gelen ihbar üzerine adrese hızla Düzce Belediyesi ve Boğaziçi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye erleri, alevlerin ahşap yapının tamamına yayılmasını ve çevredeki diğer yapılara sıçramasını engellemek adına çok yönlü müdahalede bulundu. Ekiplerin koordineli çalışması neticesinde yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Soğutma Çalışması Yapıldı

Alevlerin bastırılmasının ardından itfaiye ekipleri, ahşap malzemenin içten içe yanma riskine karşı evde uzun süre detaylı soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmezken, iki katlı ahşap evde maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ve jandarma ekipleri yangının çıkış sebebini netleştirmek amacıyla inceleme başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi