Kozlu Balıkçı Barınağı’nda yaşanan giriş sorunu kamuoyunun gündemine gelirken, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar’dan açıklama geldi. Duyar, konunun yakından takip edildiğini vurguladı.

CHP’li Gök’ten 10 Kasım Tepkisi: “10 Kasım Tatil Değil, Atamızı Anma Günüdür”
CHP’li Gök’ten 10 Kasım Tepkisi: “10 Kasım Tatil Değil, Atamızı Anma Günüdür”
İçeriği Görüntüle

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, limanla ilgili sorunların çözümü için sürecin işletildiğini belirtti. “Konu tarafımızca yakından takip edilmektedir. İl Başkanımız ve milletvekillerimiz ile istişareler yapılmış, çözüm için gerekli makamlarla görüşmeler gerçekleştirilmiştir” dedi.

Duyar, sürecin hızla ilerlemesi için Liman Başkanı ile sürekli iletişim halinde olduklarını ifade ederek, “Balıkçılarımızın mağduriyet yaşamaması ve barınağın işlevini sağlıklı şekilde sürdürmesi için girişimlerimiz devam etmektedir” sözleriyle balıkçıların yanında olduklarını dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi