AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halk tarafından doğrudan seçildiği 10 Ağustos 2014 tarihinin yıl dönümü dolayısıyla değerlendirmede bulundu.

10 Ağustos 2014’te milletin Cumhurbaşkanını ilk kez doğrudan kendi oylarıyla seçtiğini belirten Avcı, sandıktan çıkan sonucun yalnızca bir seçim sonucu olmadığını, aynı zamanda millî iradenin gücünü ortaya koyan tarihi bir gelişme olduğunu ifade etti.

Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin teveccühüyle Türkiye Cumhuriyeti’nin halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olduğunu belirterek, Türkiye’nin güçlü ve büyük geleceği için yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü kaydetti.

“Millet kazandı, Türkiye kazandı”

10 Ağustos 2014 tarihinin önemine dikkat çeken Avcı, mesajında, “10 Ağustos 2014’te millet kazandı, Türkiye kazandı” ifadelerine yer verdi.

MHP Gökçebey İlçe Kongresi gerçekleştirildi
MHP Gökçebey İlçe Kongresi gerçekleştirildi
İçeriği Görüntüle

Türkiye Yüzyılı hedeflerine de vurgu yapan Avcı, millî iradenin desteğiyle daha güçlü bir Türkiye hedefi doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, “Durmak yok, yola devam” mesajını paylaştı.

Muhabir: HABER MERKEZİ