Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi. Alaplı Fiskomar Düğün Salonu’nda saat 11.00’de başlayan kongrede tek listeyle seçime gidildi.
Genel kurulda divan başkanlığına Muharrem Coşkun seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet, denetim ile gelir-gider raporları okunarak ayrı ayrı ibra edildi.
Raporların kabul edilmesinin ardından söz alan mevcut başkan Kemal Çam, kongrenin tüm şoför esnafına hayırlı olmasını dileyerek, tırcı ve kamyoncu esnafının sorunlarını yakından takip ettiklerini söyledi. Çam, otobüsçü, minibüsçü ve taksici esnafının yaşadığı sıkıntıların çözümü için ortak akıl çerçevesinde çalışacaklarını ifade etti.
Tek listeyle gidilen seçimde 190 delegenin imzasını alan Kemal Çam, yeniden başkanlığa seçildi.
Yeni Yönetim Kurulu
Odanın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Recep Uymaz, Celal Sarkın, Aydoğan Şentürk, Savaş Yaman ve Adem Durm




