3 kişi öldürülmüş halde bulundu

Eski sevgili dehşeti mi?

Zonguldak'ta bir evde anne oğul ile gencin sevgilisi olduğu belirtilen bir kadın başlarından vurularak öldürülmüş halde bulundu. Genç kadının eski sevgilisinin cinayet zanlısı olarak arandığı öğrenildi.

 

Sabah saatlerinde Baştarla Mahallesi Celal Bayar Caddesi'nde iki katlı müstakil evden silah sesleri geldiğini duyan komşular durumu polise bildirdi. Eve gelen polis, açık olan kapıdan içeri girdiğinde Hilmiye Demirtürk (57), bir süre önce cezaevinden çıkan oğlu Burak Demirtürk (34) ve Safiye Geyik'in cesetleriyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede 3 kişinin kafalarından tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi.


Cinayet bürosu ekiplerinin yaptıkları araştırmada Safiye Geyik ile Burak Demirtürk'ün sevgili olduğu ve cinayetlerin de genç kadının eski sevgilisi H.K. tarafından öldürüldüğü ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi. Olay yerine yaklaşık 400 metre mesafede boş arazide bulunan aracın H.K. tarafından kullanıldığı sanılırken, polis araçta parmak izi taraması yaptı. Cesetler savcının incelemesi sonrasında Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 


KÖPEĞİNİ BELEDİYE ALDI

Öldürülen Hilmiye Demirtürk’ün köpeğini olay yerine gelen Zonguldak Belediyesi ekipleri alarak köpek barınağına götürüldü.

H.K.'nın yakalanmasına çalışılırken olayla ilgili inceleme sürüyor. Barış DOĞAN – Umut ERSES