Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Gümüşpınar köyünde meydana gelen şüpheli ölüm olayı, ilçede üzüntüye neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Köy Hizmetleri'nden emekli, evli ve 3 çocuk babası olan 72 yaşındaki Aydın Almalı, arkadaşı Ömer Erenoğlu'nun evine gitti. İddiaya göre iki arkadaş birlikte alkol aldı.

Bir süre sonra uyuyan ev sahibi Ömer Erenoğlu, gece saatlerinde uyandığında Aydın Almalı'yı yerde hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi.

Zonguldak'ta olaylı boşanma davası!
Zonguldak'ta olaylı boşanma davası!
İçeriği Görüntüle

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Almalı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından evde arama yapılırken, soruşturma kapsamında ev sahibi Ömer Erenoğlu gözaltına alındı.

Aydın Almalı'nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Zonguldak'a gönderildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürürken, Almalı'nın kesin ölüm nedeni otopsi raporunun ardından netlik kazanacak.

Muhabir: HABER MERKEZİ